๐Ÿค”

Hoe werkt het?

Als dierenliefhebber is er (bijna) niks vervelender dan het kwijtraken van je trouwe huisdier. Als het ondenkbare gebeurt wil je natuurlijk zo veel mogelijk hulp bij het zoeken naar je beestje. Hoe mooi is het als je daarvoor van al je mede-dorpsbewoners of mede-stadsbewoners hulp krijgt? Zoek mijn huisdier schakelt duizenden mensen in jouw omgeving tegelijk in dankzij de kracht van Facebook en Instagram. Het werkt als volgt:

๐Ÿ”Ž

Stap 1.

Je kiest een van de drie zoektochten die jij wilt uitvoeren om jouw huisdier terug te vinden en rekent deze af.

๐Ÿ•

Stap 2.

Je geeft bij ons alles op wat we moeten weten over jouw huisdier, zoals ras, kleur, en natuurlijk een mooie foto.

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป

Stap 3.

Wij plaatsen de advertentie binnen 2 uur op Facebook en Instagram.

Beloning uitloven

Bij stap 2 is het mogelijk om een beloning voor de vinder van je huisdier op te geven. Hiermee motiveer je mensen nรณg meer te helpen zoeken. Deze beloning wordt duidelijk aangegeven in de advertentietekst op Facebook en Instagram. De transactie tussen de zoeker en vinder dient zelf afgehandeld te worden.

Helaas geen garantie

Wij zouden je graag beloven dat we je huisdier gegarandeerd terugvinden, maar dat kunnen we helaas niet. Wat wij doen, is in รฉรฉn keer aan een hele grote groep mensen in jouw omgeving laten weten dat je huisdier vermist is. Daarna is het aan de mensen zelf om massaal uit te gaan kijken naar jouw vermiste huisdier.

Waar kan ik mijn advertenties zien?

Zodra de advertenties online gaan krijg je van ons een e-mail met daarin de links naar waar je de advertenties kunt zien. De andere plek waar je de advertentie kunt zien is onze Facebookpagina. Om het bereik nog iets te vergroten raden wij ten zeerste aan om de advertenties zelf ook te delen op je persoonlijke Facebook- en Instagrampagina(โ€™s).