Veelgestelde vragen

 

 

 

Hoe lang duurt het voordat mijn advertentie online staat?

Overdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur streven wij ernaar om binnen 2 uur na de aanvraag de advertenties te hebben lopen op Facebook en Instagram.

 

 

 

Wat gebeurt er met mijn geld?

Om een post op Facebook en Instagram te adverteren moet je betalen aan deze platforms. Jouw geld geven wij uit om de post aan zoveel mogelijk mensen in de buurt van de vermissing van jouw huisdier te laten zien. Een klein deel van het geld gaat naar Zoek mijn huisdier om het platform draaiende te houden.

 

 

 

Hoeveel mensen krijgen mijn advertentie te zien?

Dat is geheel afhankelijk van het aantal mensen in jouw woonplaats en het bedrag dat je uitgeeft. Wij streven ernaar om met de kleine zoekactie (€50) tot 10.000 mensen te bereiken. Met de middel zoekactie (€100) 20.000 en met de grote zoekactie 30.000 mensen.

 

 

 

Hoe lang loopt mijn advertentie?

Met de kleine zoekactie loopt je advertentie 24 uur. Met de middel zoekactie 48 uur en met de grote zoekactie 72 uur.

 

 

 

Kan ik mijn zoekactie verlengen als mijn huisdier nog niet gevonden is?

Dat kan. Start een nieuwe zoekactie op onze website zoals je de eerste keer hebt gedaan. Vul alle velden opnieuw in en wij zullen ervoor zorgen dat je advertentie opnieuw aan zoveel mogelijk mensen in jouw omgeving wordt laten zien.

 

 

 

Mijn huisdier is terecht. Wat nu?

Allereerst, van harte gefeliciteerd! Ga op onze website naar Huisdier terecht? en vul het formulier in. Wij sturen ter bevestiging een email. En nu lekker knuffelen met je beestje!

 

 

 

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Als je huisdier is teruggevonden voordat de advertentie online staat storten wij het geld terug. Neem dan zo snel mogelijk contact op met 0639650323, vragen@zoekmijnhuisdier.nl of chat via onze messenger-button op de website. Zodra we de advertentie hebben aangezet is het helaas niet meer mogelijk om geld te retourneren. Maar gelukkig is je beestje wel weer terecht!

 

 

 

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Niks. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om met jou contact op te nemen. We zullen deze nooit doorverkopen aan derden of gebruiken voor andere commerciële doeleinden. Wij houden zelf van onze eigen privacy, dus wij respecteren ook die van jou.